Top 5 regals de Nadal a Gallego Audiovisió



Salutacions a tothom! Ja tenim les festes de Nadal a tocar i des de Gallego Audiovisió volem desitjar-vos a tots que pugueu gaudir d’aquestes festes en família com us mereixeu.

Per intentar que aquests dies siguin el més redons possibles, hem decidit donar-vos un cop de ma amb l’elecció dels vostres regals fent-vos un top 5 dels nostres millors productes per aquest Nadal; no te’l perdis!

Començant el nostre rànquing, en la cinquena posició trobem el pack assecadora + planxa pel cabell Remington AC5999.  Moltes persones incloent-te a  tu, cuidem la nostra aparença personal i un detall que no pot faltar, és el cuidat del nostre pentinat.

Les assecadores de pèl Remington ofereixen una excel·lent qualitat, models diferents segons les teves necessitats i el suport d'una gran empresa de reconeixement mundial.  Tenen una potència d'almenys 1800 watts perquè assequis el teu pèl de manera eficient, amb accessoris per a pèl llis i ondat, amb almenys dos controls per a temperatura.

I que dir de la planxa. Si no pots viure sense una, fins i tot al marxar de cap de setmana, la planxa Straightini t'ho posa fàcil. Amb tan sol 15 cm de longitud, cabrà en qualsevol equipatge. Aconsegueix un pèl suau i brillant com mai havies somiat.  El mànec de l'assecador de viatge On The Go es doblega perquè ocupi menys espai, la qual cosa t'ajudarà a l'hora de fer les maletes i de guardar-ho durant els viatges. A més, el voltatge universal et permetrà esculpir aquest pentinat perfecte en qualsevol lloc del món.

Seguint amb el top, en la quarta posició trobem el smartphone Samsung SMJ330FZKDPHE J3,  la mescla perfecta d'estil i funcionalitat, dissenyat amb la màxima atenció al detall. El nou Samsung Galaxy J3 té un acabat metàl·lic totalment uniforme i sense protuberàncies per oferir-te millor subjecció, així com un cristall 2.5D amb el qual protegir la seva pantalla HD de 5,0".

 

La seva càmera posterior de 13 mega-píxels i F/1.9 aconseguiràs fotografies realment nítides fins i tot en situacions de poca llum, mentre que la seva senzilla interfície permet controlar la càmera amb una sola mà gràcies al seu botó de tret en moviment.

Gaudeix d'un rendiment perfecte. Amb els seus 2 GB de RAM i el seu emmagatzematge intern de 16 GB, ampliables fins a 256 GB mitjançant targeta micro SD. El Samsung Galaxy J3 t'ofereix tota la velocitat que necessites per realitzar qualsevol tasca en temps rècord.

Entrant en el nostre podi, la medalla de bronze se la queda el patinet elèctric Denver DBO6501, un patí de gran potència que compta amb un doble motor, cadascun d'ells de 350W. Amb ell pots aconseguir una velocitat de fins a 18 km/h per desplaçar-te ràpida i còmodament per on vulguis, amb una autonomia de fins a 20 km i un temps de càrrega entre una i dues hores. El patinet Brignton BBOARD D62BTR és el somni de qualsevol nen i a un preu que no te l’imagines.

Arribant a la segona posición trobem el robot Roomba 696. Connecta’t per netejar des de qualsevol lloc amb el robot aspirador Roomba 696 via Wi-Fi.  El revolucionari sistema de neteja en tres fases amb raspall d'escombratge lateral està dissenyat específicament per desincrustar, aixecar i aspirar la pols i la brutícia de tot tipus de sòls.

El sistema Dirt Detect utilitza sensors acústics per indicar al robot aspirador Roomba que ha de netejar més a fons a les àrees especialment brutes. Podràs preconfigurar el robot aspirador perquè netegi diàriament, quan millor et vingui; l'aplicació iRobot HOME et permetrà netejar o programar la neteja quan et resulti convenient, a qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

Arribant al cap damunt del nostre podi trobem el Televisor LG 60UJ630V. Aquesta bestia d’smart TV compta amb una resolució 4K compatible amb continguts HDR millorant la qualitat de les imatges gràcies als panells IPS Colors, lluentor i contrast invariable des de qualsevol angle.

 

D'altra banda, també compten amb el seu Sistema Smart TV webOS 3.5 mes senzill i fàcil d'usar, amb el qual podrem accedir a multitud de contingut multimèdia, a l'abast de la teva mà. A més, a tot això se li suma el HDR Converter, on el televisor serà capaç de crear imatges més vives gràcies al seu rang de colors més ampli.

Deixa't portar pel so envolupant simulat més nou i avançat de LG obtingut a partir dels set canals virtuals per aconseguir una immersió excel·lent.

Fins aquí el nostre rànquing. Esperem que us hagi resultat d’utilitat per estalviar-vos una mica de temps per escollir els regals per aquella persona especial. Un cop més, bones festes a tothom i no dubteu en passar-vos per les nostres botigues si teniu algun dubte sobre que regalar aquest Nadal.

Tornar