GALLEGO AUDIOVISIÓ

Oferim als nostres clients un ventall de més de 5000 productes al millor preu, amb el millor assessorament i una atenció personalitzada. El nostre objectiu ha estat i seguirà sent sempre la satisfacció del client. Per arribar a aquest objectiu comptem amb un grup de professionals amb dilatada experiència en la venda i instal·lació d'electrodomèstics.

GALLEGO AUDIOVISIÓ

Som una empresa dedicada a la venda i comerç d'electrodomèstics, electrònica, informàtica i telefonia amb més de 40 anys d'experiència en aquest sector.

Oferim als nostres clients un ventall de més de 5.000 productes al millor preu, amb el millor assessorament, atenció post-venda i una atenció personalitzada. El nostre objectiu ha sigut i seguirà sent sempre la satisfacció del client. Per arribar a aquest objectiu comptem amb un grup de professionals amb dilatada experiència en la venda i instal·lació d'electrodomèstics. 

Pensem que la comoditat i la satisfacció del client és el més important, per això, oferim un servei de transport i instal·lació a través del qual podrà rebre les seves compres en menys de 48 hores.

Et garantim la completa seguretat de compra, productes del mercat nacional amb dos anys de garantia 100% espanyola. Per tant, a gallegoaudiovisio.com oferim una àmplia gamma de productes amb garantia oficial de producte nacional als millors preus i amb un gran servei d'atenció al client.

Amb un marcat esperit d'innovació basat en el coneixement del client ens permet oferir-li el millor producte al millor preu possible i amb la major facilitat d'adquisició. 

Li garantim la millor atenció, assessorament i servei oferint-li una àmplia selecció de productes a preus insuperables. Aquesta és la nostra visió basada en els valors: Responsabilitat, estratègia de preus baixos i innovació. A gallegoaudiovisio.com cada dia treballem per convertir aquesta visió en realitat.