Presentació Samsung

La setmana passada vam poder assistir en exclusiva a la presentació que va du a terme Samsung a Madrid, on vam poder veure algunes de les novetats que es podran veure durant aquest any a les botigues. Nous televisors Qled, rentadores intel·ligents o el nou Galaxy s9 van ser algunes de les estrelles.


Nova sèrie Qled “Q”

Samsung amplia la seva gamma de televisors Qled amb el llançament dels nous Q9F, Q8C, Q7F i Q6F. El Samsung Q9 és el millor televisor de Samsung per aquest 2017-2018. És un televisor de gamma molt alta i el seu preu també. Aquest TV disposa de tecnologia QLED, que competeix amb els millors models OLED, millorant sobretot la lluentor, encara que no pugui igualar els negres més profunds. La pantalla és plana (Q9F) i està disponible en pantalles grans: 65, 75 i 88 polzades.

El model Q8C és semblat, corb i amb una pantalla de també 55 polzades. També està disponible el Q7 amb la mateixa tecnologia,però de menor preu i qualitat d'imatge. El Smart és Tizen, evoluciona però poc, el panell EdgeLED VA ofereix bon nivell de negres,del millor sense tenir en compte els OLED, i el nivell de lluentor és el millor de l'any, ideal per a contingut HDR per la gamma de colors que és capaç de reproduir.

 

Rentadores Quick Drive

Una nova gamma de rentadores intel·ligents també es van deixar veure. Amb la tecnologia QuickDrive, que incloun un tambor amb un plat posterior que proporciona un estalvi energètic del 20% i de temps de fins a un 50%, amb un rentat de la càrrega completa de 39 minuts.

La tecnologia QuickDrive funciona a través d'un tambor amb una estructura de dues peces que es mouen en direccions oposades i permeten un doble gir que aconsegueix "un rentat profund i complet", com ha explicat Raúl Martín, vicepresident de Consumer Electronics de Samsun.


La rentadora es connecta a xarxes WiFi i pot controlar-se a través del 'smartphone' des de l'aplicació SmartThings de Samsung. Des del programa és possible realitzar rentats en remot, així com programar-los perquè s'iniciïn a una determinada hora.        

L'estalvi del 50% de temps de la tecnologia QuickDrive es tradueix en un rentat de 39 minuts amb càrrega completa, fins als 10 quilograms de capacitat del seu tambor. Al programa ECO de rentat en fred amb baix consum, l'ús de la qual recomana la Unió Europea, el temps es redueix fins als 149 minuts.

 

Samsung “The Frame”

Samsung ha tingut una bona idea amb el seu televisor The Frame. Els televisors moderns han crescut de grandària ràpidament: tenir fins a 55 o 65 polzades comença a ser normal. Però quan estan apagats, aquesta gran superfície de cristall, queda negra. I la seva fosca presència imposa en l'ambient domèstic... queda molt malament estèticament. La solució: convertir el televisor, quan no s'està usant per veure programes o pel·lícules, en un quadre. Gràcies a sensors de moviment i llum, el Samsung The Frame es converteix en un quadre o àlbum de fotos quan no s'usa. Existeix en tres grandàries: 43, 55 i 65 polzades.

 

Samsung Galaxy S9


Els Samsung Galaxy S9 i Galaxy S9+ tornen aposten per un disseny continuista, que segueix la línia iniciada pels seus predecessors. Però encara que per fora semblin iguals, destaquen uns canvis que no podem passar per alt.

Samsung s'ha encarregat de deixar clar que l'aposta forta d'aquesta generació no està en el disseny, ni tan sols en la potència (que també), sinó en la càmera. La línia Galaxy S té una bona reputació en el que a fotografia es refereix i els S9 són la culminació d'aquesta trajectòria en combinació amb les últimes tendències del mercat. 

Tornar