Posa’t la Gorra

Un any més es posa en marxa la campanya Posa’t la Gorra d’AFANOC, essent en aquest 2018 el seu 16é aniversari. 


Un any més es posa en marxa la campanya Posa’t la Gorra d’AFANOC, (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya), essent en aquest 2018 el seu 16é aniversari. Aquesta festa solidària recapta fons per nens i adolescents amb càncer i es celebrarà el dia 12 de maig al parc temàtic de Port Aventura.

 

En aquesta ocasió, la festa s’orienta cap a l’univers 2.0, un nou ecosistema que ha alterat la forma en que ens comuniquem i relacionem. Durant un període d’hospitalització, l’entorn digital i les xarxes socials es converteixen en un factor clau.

Desigual ha estat l’encarregada del disseny de la gorra en aquesta edició, atorgant-li  una composició molt acolorida i viva. La gorra adopta el paper de símbol, que als ulls d’un nen malalt de càncer ens iguala i posant-nos-la els manifestem que no estan sols, que amb ella compartim els seus somnis, il·lusions i inquietuds. La gorra te un cost de 21 euros i inclou l'entrada al parc temàtic de Port Aventura.


Els diners recollits amb aquesta iniciativa es destinen als nens i adolescents amb càncer i a les seves famílies. Més concretament s'inverteixen a millorar les seves condicions als hospital, donant suport psicosocial i mantenint La Casa dels Xuklis, una casa on AFANOC Tarragona acull gratuïtament les famílies que han hagut de desplaçar-se de les seves localitats perquè els seus fills puguin rebre els tractaments als hospitals de referència.

En situacions delicades, com les que viuen les famílies que tenen fills amb càncer, hem de ser conscients més que mai que la participació i implicació de tots i totes és imprescindible per poder tirar endavant. Per aquest motiu des de Gallego Audiovisió ens impliquem activament en aquesta causa.

No et quedis plegat de mans i ajuda'ns a sensibilitzar a la societat i donar a conèixer l'existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que se'n deriven a partir del diagnòstic.

Participa-hi!

Tornar