Nova generació de rentavaixelles Miele G 7310

Miele, marca d'electrodomèstics premium arreu del mon, torna a superar els seus límits amb el llançament del primer rentavaixelles autònom del món.


La marca ha creat un sistema únic que aboca el detergent automàticament, juntament amb un detergent específic, granulat en pols per al seu correcte funcionament. Un sistema molt interessant, ja que permet oblidar-se del detergent; el contingut d'un PowerDisk pot arribar a durar ni més ni menys que un mes! Això unit al fet que permet el seu control i programació a través d'una aplicació mòbil, fa que l'usuari ja només hagi d'encarregar-se de carregar i descarregar, i canviar ocasionalment el PowerDisk.

Els seus nous rentavaixelles ofereixen a més, altres avantatges, com l'optimització dels cistells o de la safata porta coberts, i compten també amb el clàssic dipòsit de dues cambres a la porta per a utilitzar qualsevol tipus de detergent. Tot això ha fet que ja hagin estat reconeguts pels prestigiosos Red Dot Product Design Award 2019 com un dels productes amb millor disseny.

 

Què és PowerDisk?

El PowerDisk és un sistema amb forma de disc que es col·loca fàcil i ràpidament en el receptacle previst per aquest fi a l'interior de la porta, i diposita el detergent girant automàticament durant el desenvolupament del programa. Mesura uns 15 centímetres de diàmetre i una mica menys de 4 centímetres d'altura i subministra a la cuba una quantitat específica de granulat en pols per cada rotació de 360 graus. El sistema dosa automàticament la quantitat exacta segons el programa seleccionat i en l'"Automàtic" és capaç de detectar el grau de brutícia a través d'un sensor.

Prenent com a referència el programa «Normal 60 °C», un PowerDisk ens permetria fer fins a 20 cicles de rentada, la qual cosa correspon aproximadament a les necessitats mensuals amb un ús domèstic normal.

 

Connectivitat, flexibilitat i total comoditat

Tots els models Generació 7000 venen amb la funció AutoDos integrada. D’aquesta manera, l'usuari pot encendre o parar l'aparell des del seu propi telèfon intel·ligent i fins i tot comprar detergent en línia quan s'està acabant. A més, amb la funció Autostart es pot programar el rentavaixelles perquè s'iniciï amb la periodicitat desitjada, podent diferenciar fins i tot dies laborables de caps de setmana i amb diferents programes.

El G7000 estrena una altra novetat en relació amb el maneig del propi aparell: per primera vegada, Miele ofereix la seva pantalla M Touch, que permet manipular aparells empotrables de la mateixa manera que un telèfon intel·ligent, també per a rentavaixelles totalment integrats. Això garanteix una representació brillant dels símbols i del text, així com un maneig intuïtiu tocant, arrossegant o lliscant, que només es pot trobar en Miele.

A més d'altres millores en els cistells i la safata porta coberts, continua incloent les característiques ja destacades de la línia de rentavaixella de Miele, com el programa QuickPowerWash (amb un rendiment de neteja A en 58 minuts), la funció AutoOpen per a un perfecte assecat, la il·luminació LED de l'interior (BrilliantLight) o l'obertura de la porta sense tirador amb un lleuger toc (knock2open).

 

Per acabar

Miele celebra aquest any el 120 aniversari de la marca, amb el llançament més important de la seva història. Un recorregut marcat per l’ànim de superació i una idea molt concreta; crear coses mai vistes abans i impulsar els límits tecnològics cap a horitzons cada cop més llunyans.

Si t’ha picat la curiositat respecte els nous models G7000, a Gallego Audiovisió som distribuïdors oficials de Miele a Lleida, Mollerussa i Tàrrega. No dubtis en contactar amb nosaltres i moltes gràcies per visitar el nostre blog.

Fins a la pròxima!!

Tornar