LG Mania!!

Els millors productes LG a un preu immillorable!!

 

La LG Mania arriba a Gallego Audiovisió i per què no et perdis entre totes les ofertes que hem preparat per a tú, t’expliquem les que, segons el nostre criteri, no pots deixar escapar.

El següent llistat no és un rànquing o un top. Donades les característiques d’aquests productes i els seus preus, és difícil determinar quina opció és millor que l’altra. Dit això, comencem!!

 

El TV  LG 65SJ850V

Un disseny elegant que no es fa notar. Tant del bastidor, de costats fins i angulars, com el suport, un arc platejat, ocupen un discret segon pla per donar tot el protagonisme a la imatge i el so.

La connectivitat física de la LG 65SJ850V inclou 4 preses HDMI  3 USB, LAN, CI+, RF i Satèl·lit per a sintonitzadors DVB-T2/C/S2, sortida òptica d'Àudio Digital i d’auriculars.

El panell LCD està format per infinitat de cel·les diminutes, píxels consistents col·locats a un manòmetre de distància entre si, que milloren considerablement la qualitat de la imatge.

Processament avançat de 10 bits per posar davant dels teus ulls 1 bilió de tonalitats diferents. Una paleta de colors 64 vegades més àmplia que les televisions convencionals, aconseguint gradacions molt més subtils i precises, per obtenir una imatge més realista.

Tot i ser LCD, no te res a envejar a les pantalles OLED pel que fa a la qualitat d’imatge i el seu disseny la converteixen en una de les millors opcions a tenir en compte en la nostra LG Mania.  

 

El TV LG 55C7V

Sens dubte aquesta LG 55C7V crida l'atenció amb tan sol veure-la apagada i sorprèn quan l'encenem. Un disseny exquisidament cuidat i una imatge amb negres tan profunds i blancs tan purs, que demostren que s'ha tret bon profit a la tecnologia OLED que disposa el seu panell.

Estem davant uns dels dissenys més premium de LG i també de la resta de la competència en aquest mercat de Smart Tv d'alta gamma. I és que el OLED dóna molt joc, una tecnologia que permet dissenyar un panell sense marcs, vores i amb prou feines, sense bisell. En el cas d'aquesta 55C7V de LG el seu grossor és mínim i no existeixen els marcs.

Acompanyat d'una resolució 4K podrem gaudir tant de resolució com de fluïdesa d'imatge, ja que en les OLED podrem beneficia’ns d’una fluïdesa mil vegades superior a altres panells LCD LED. Tot en un panell de 55 polzades.

LG s’ha encarregat de convertir el TV 55C7V en la nineta dels seus ulls. Tecnològicament és tot un monstre i el seu disseny no deixa indiferent a ningú. Un encert assegurat.   


El TV LG 75UJ651V

LG 75UJ651V és una tele enorme, de 75″, un gegant amb una qualitat, tant interna com a externa, que destaca per sobre de la majoria de models d'altres marques.

Ens trobem, amb un disseny senzill i bonic. Si la mirem de cara, veiem que s'han inclòs marcs platejats de grossor mínim. El grossor del perfil és convencional, de 6.5 cm per a la part inferior, on va col·locat l'altaveu, i de 4 cm per a la zona superior, on només trobem panell.

En aquest 75″ la pantalla ocupa pràcticament tota l'àrea frontal, destacant entre els televisors de gamma mitjana. És un panell de tecnologia IPS, que ofereix un angle total de 178º de visió sense sofrir pèrdua de qualitat o distorsió en la imatge.

La retroiluminació és, en aquest cas, LED. La profunditat de color de la pantalla és de 10 píxels irreals i la seva lluminositat aconsegueix els destacables 550 cd/m2. La resolució és UHD (3840 x 2160 píxels), la seva freqüència, de 60 Hz natius que s'acompanyen d'una taxa de refresc de 2200 PMI. El processament es dóna en Color Master Engine.

Busques un televisor de grans dimensions a un preu molt competitiu sense renunciar a unes bones prestacions d’imatge? El TV LG 75UJ651V és la teva millor opció. Fes-te el teu cinema a al menjador de casa.

 

El Tv LG 49UJ634V

El LG UJ635V / UJ634V és el televisor 4K més econòmic de LG pel 2017-2018. El panell és IPS, com tots els 4K de LG d’aquest any, per la qual cosa és un televisor que podem veure des dels laterals o des del front, però millor per a sales il·luminats ja que si veiem la TV a les fosques perdem profunditat de negres que es veuen una mica grises. El panell és DirectLED i presenta una bona uniformitat a canvi de ser bastant més gruixut que els EdgeLED.

La connectivitat és correcta, com en tots els TV LG des de fa ja uns anys. Aquest TV és compatible amb HDR10, encara que el panell és de 8bits.

Qualitat preu és una opció a tenir en compte. Les prestacions que ens brinda el Tv LG 49UJ634V acompanyades del seu preu, la conformen com una opció difícil de millorar per gaudir com mai de les teves series i pel·lícules preferides. 

 

El TV LG 43LJ614V

La qualitat de la imatge i el so que ofereix aquest televisor no té molt que envejar al de televisors més costosos del mercat. Posseeix un  elegant i fi disseny que combina perfectament amb qualsevol habitació, independentment de la seva decoració.

Aquest model ve plenament equipat amb Smart TV, Wi-Fi i USB gravador per d'aquesta manera garantir una experiència molt més satisfactòria als usuaris que facin ús d'ella.

Destacar que el TV LG 43LJ614V presenta una relació qualitat preu espectacular i des de la seva sortida al mercat s’ha posicionat com un Top Vendes indiscutible.

 

Conclusió

Si has arribat fins aquí, només podem donar-te els nostres més sincers agraïments i esperar que aquest article t’hagi servit d’ajuda. En cas que tinguis qualsevol dubte referent als productes que hem analitzat, et convidem a que ens ho comentis per correu electrònic o a venir directament a les nostres botigues, on els nostres especialistes t’assessoraran per què et quedis sempre amb el producte que més s’ajusta a les teves necessitats.   

No perdis l’oportunitat d’entrar a la nostra pàgina web i xafardejar totes les ofertes que hem preparat per a tu. Molt bon cap de setmana i fins aviat!!

 

 


La LG Mania arriba a Gallego Audiovisió i per què no et perdis entre totes les ofertes que hem preparat per a tú, t’expliquem les que, segons el nostre criteri, no pots deixar escapar.


Tornar