Fira Activa a Port Aventura



Amb l’arribada d’aquestes dates, i com a avantsala per a preparar la campanya nadalenca, el Grup Activa ens invita a la seva Fira d’electrodomèstics, allotjada com ja és habitual al parc de temàtic de Port Aventura, en concret a Ferrari Land.

Com no podia ser d’un altra manera, des de Gallego Audiovisió hem fet acte de presència en la Fira Activa, per fer una ullada als productes electrodomèstics que més sonaran durant aquest Nadal.

Totes les grans marques del nostre sector es trobaven allà, mostrant orgulloses tot el seu gènere estrella. Daewoo ens ensenyava els seus punts forts a lo que a gama blanca es refereix, amb els frigorífics de la línia RN i les rentadores DWD-FV20B1.  

El grup BSH amb totes les seves marques Siemens, Bosch i Balay estaven presents mostrant les últimes novetats en assecadores, forns i frigorífics. També els nostres amics de AEG i Electrolux presentaven les seves noves gammes de rentadores i assecadores que ja podeu trobar a les nostres botigues.

Orbegozo ja ens te habituats amb els seus petits electrodomèstics, destacant especialment els seus termoventiladors, calefactors i microones, que es presenten com una gran alternativa per no passar fred aquest hivern i poder gaudir d’una bona sopa calenta.

 Ens agrada molt passar per davant de l’estant de Magefesa. Sempre aconsegueixen que fem salivera amb les seves demostracions gastronòmiques i ens deixen fer una idea del potencial dels seus productes per la cuina.

No hi podia faltar de cap manera el gegant sud coreà Samsung, que ensenya múscul amb les seves principals novetats en televisors d’última generació, rentadores-secadores  i les neveres de la gama RB.

També les altres grans marques del món de l’electrònica hi eren presents: LG, Sony, Panasonic, Hisense, Wiko, Huawei. Totes elles ens van mostrar les seves novetats en televisors i telefonia mòbil. A més d’oferir-nos unes grans ofertes que ja em traslladat a les nostres botigues i a la web perquè tots vosaltres en pugueu gaudir!

Al passar per davant de l’estand de SVAN, analitzem inconscientment la trajectòria aquesta empresa, que creada fa sis anys, ha aconseguit fer-se forta en un mercat tant competitiu com és dels electrodomèstics. Començant principalment amb  rentadores i neveres, avui el seu catàleg marxa més enllà de la gama blanca per adaptar-se al mont de la televisió i la climatització.

Menció especial als nostres companys de Haverland, una d’aquestes empreses que eviten que el fred et cali fins als ossos, especialment durant aquests propers mesos, amb tota la seva gama d’emissors tèrmics.    

Per part del nostre equip, ha estat un plaer poder assistir a la Fira Activa a Port Aventura i poder explicar-vos a vosaltres les nostres sensacions. Ens veiem al pròxim article del Blog de Gallego Audiovisió. Fins a la pròxima!!


Tornar