Errors que escurcen la vida dels teus electrodomèstics

La forma en què fem anar els electrodomèstics de casa està directament relacionat amb la seva vida útil. En ocasions ens oblidem de du a terme unes bones pràctiques dels mateixos i aquesta és la finalitat d’aquest article.

Vols mantenir o allargar (si és possible) la vida dels teus electrodomèstics? No et perdis l’article d’aquesta setmana i no els castiguis més.


Microones

És important no bloquejar les reixes de ventilació de l’aparell. Recomanem no col·locar res a la part superior de l’aparell, ja que podria sobrecalentar-se. Si decideixes fer cas omís d’aquest consell, intenta no bloquejar les reixes de ventilació.

L’anell i el plat giratori han d’estar ben col·locats si vols utilitzar el microones.

És de domini públic, però mai va malament recordar-ho: Ni se t’acudeixi col·locar cap metall dintre de l’aparell.

En el moment de la seva neteja, utilitza un drap humit i productes de neteja suaus, no desengrassants o molt agressius; podrien rovellar el metall del microones.

 

Neveres      

Ficar menjar calent al seu interior no és recomanable per les diferències de temperatura, ja que forces la màquina a treballar més fins a equiparar-les.

La neteja de la nevera és un factor important del seu manteniment. Recomanem que l’apaguis abans de res i et centris sobretot en eliminar la pols acumulada, per exemple, en la part de darrera de l’electrodomèstic. Podria provocar un mal funcionament de l’aparell.

La rentadora

Tot un clàssic de sempre; revisa les butxaques dels pantalons. Unes monedes, una clau o demés podria provocar problemes en el rentat i danyar l’interior de la rentadora.

Utilitza un sabó adequat pel model de rentadora que tinguis. Per exemple, un sabó que generi massa espuma durant el cicle re rentat podria causar problemes.

La goma de la porta requereix d’un rentat habitual; evita que hi apareguin fongs.

No deixis la teva roba molt de temps a l’interior de la rentadora un cop finalitzat el rentat. Podria originar problemes al tambor de l’aparell.

Rentavaixelles

Els plats han d’anar col·locats de forma correcta; orientats cap a baix.

No fiquis els plats dintre del rentavaixelles tal com acabes de menjar; passa’ls-hi un aigua i elimina’n les restes. Aquests residus poden obstruir els filtres interiors de l’aparell i causar problemes

Els coberts i demés objectes petits han de col·locar-se en el seu respectiu espai; en cas contrari podrien bloquejar alguna de les peces giratòries del rentavaixelles.

Ordena els plats en el seu interior per no obstaculitzar la rotació de l’aspersor d’aigua.

Utilitza un detergent adequat pel teu aparell i assegura un bon rentat i funcionament del mateix.

Torradora

La torradora ha d’estar neta. Neteja les engrunes del seu interior de forma periòdica; per exemple un cop a la setmana.

Escalfar brioxeria amb mantega o similars, la calor podria fer que l’aliment desprengués líquids que podrien afectar al seu correcte funcionament.

 

A Gallego Audiovisió disposem d’una gran gama d’electrodomèstics per la teva cuina. A més a més, el nostre equip de professionals t’assessorarà en tot moment, per què t’emportis el teu aparell ideal; tant a la nostra botiga física com online.

Esperem que aquest article us hagi resultat útil i si has detectat algun error que feies habitualment, ja no tens excusa! Allarga la vida dels teus electrodomèstics.

 

Tornar