Benvinguts al Blog de Gallego Audiovisió



A Gallego Audiovisió SA volem que, a més a més de tenir qualsevol electrodomèstic al vostre abast, també pugueu informar-vos i conèixer amb més profunditat tots els aspectes relacionats amb aquest sector. Per aquesta raó, iniciem aquest Blog on, de mica en mica, anirem fent publicacions per a que estigueu al dia de les últimes novetats i tecnologies del mercat.

Per realitzar aquest primer post creiem que és oportú parlar de la nostra experiència i història en el món dels electrodomèstics.

Gallego Audiovisió SA va ser fundada per Anastasi Gallego, Joan Camarasa i Magda Camarasa a Mollerussa l’any 1978. Va ser un inici des de zero, fent les obres amb les pròpies mans. La incertesa de començar un negoci d’aquestes característiques amb l’aparició de noves tecnologies era molt elevada. A més a més, la introducció d’aquests nous aparells electrònics requeria de grans coneixements, ja que a l’època no era habitual tenir tanta informació a nivell tecnològic.

A l’inici només comptàvem amb 4 treballadors i els productes que es comercialitzaven eren televisors i equips de música, i no va ser fins al cinquè any quan vam començar a vendre altres electrodomèstics com rentadores o neveres. Per contra, la il·lusió i la capacitat emprenedora dels fundadors, va esdevenir en la creació d’aquesta companyia que ha anat creixent poc a poc. Les botigues han estat i estan en constant evolució, començant per la venda de televisions, aparells de fotografia, etc. per després començar a introduir  electrodomèstics com discs de música, cuines i demés noves tecnologies.

Ja som a la segona generació familiar al negoci, amb seu a Mollerussa, però també hem obert botigues a Lleida i Tàrrega, a més de tenir el seu espai digital a Internet amb el web: https://www.gallegoaudiovisio.com/, des d’on es poden fer comandes online de forma fàcil i segura.

Actualment formem part del grup Activa, el qual ens ajuda a donar un salt de qualitat en tots els nostres projectes. Tant a les nostres botigues físiques de Mollerussa, Lleida i Tàrrega, com al nostre web, comptem amb uns serveis de venda i post-venda magnífics, on preval la satisfacció del client i les facilitats que aquest tindrà a l’hora d’adquirir un producte. Això és així ja que a Gallego Audiovisió SA comptem amb un personal qualificat per realitzar el servei d’entrega i, si s’escau, muntatge de l’electrodomèstic en qüestió. D’aquesta manera, el client no ha de patir per res i pot fer qualsevol tipus de consulta a les nostres oficines quan li sorgeixi algun dubte o incidència.

Per acabar només ens queda agrair-vos que seguiu confiant en Gallego Audiovisió SA com la vostra botiga referent en productes de la llar d’última tecnologia. Nosaltres seguirem introduint totes les novetats tecnològiques que apareixen al mercat per oferir-vos el millor en electrodomèstics.

Gallego Audiovisió, més que electrodomèstics!

Tornar